خویشتن داری در قبال بیماری اعتیاد در فرایند جامعه پذیری چنین فرزندانی، تعبیه هر میزان کنترل بیرونی را نیز عقیم می گذارد. خصوصاً فرزندان حاضر در طبقات پایین و بالای جامعه که از رسالت طبقه متوسط بی خبر می افتند، بیشتر در معرض اعتیاد به مواد مخدر و آثار مخربش هم قرار می گیرند.
حتی ایجاد موانع غیر مستقیم نظیر دستگیری قاچاقچیان یا گرانی قیمت مواد مخدر در نتیجه محدود کردن عرضه آن نیز نمی تواند به این نظارت بیرونی یاری رساند، زیرا حداقل این است که چنین فرزندانی رفته رفته جرائم دیگری چون سرقت یا تولید تقلبی مواد مخدر را آموخته و در نبود توان خویشتن داری به اتکای ایدئولوژی مشوق خرده فرهنگ های بزهکاری به کارمی زنند.
در این شکل منفی است که مثلاً فضای خانواده ای با والدین معتاد می تواند مشوق اعتیاد فرزندان باشد، خصوصاً که امروزه وجود اجتماعات مجازی در قالب ارتباطات الکترونیک دوربرد نیز ممکن شده است. جامعه پذیری فرزندان در خانواده ای واجد والدین معتاد اما دیگر خواهی آن ها را به نقش هایی می کشاند سرشار از افراط و تفریط میان پارانویا و اسکیزوفرنی.
ترس ها و اضطراب مورد تجربه در این خانواده ها موجبات انحراف دل بستگی ها و گرایش های فرزندانشان را فراهم می آورد و هویت آنان را در گرو وابستگی به تمایلات منفی بنا به وجود مشوق هایی در فضای زیست گروهی شان می سازد.
کلینیک روان پزشکی و ترک اعتیاد دی به مدیریت دکتر بختیاری با درمان ریشه ای و تخصصی اعتیاد به انواع مواد مخدر آماده ارائه خدمات شایسته به بیماران گرامی می باشد.