مصرف کنندگان در حال ترک الکل و مواد مخدر مانند تریاک، شیشه، حشیش، هروئین و غیره برای حل اختلاف ها و تعارضهای بین فردی خود با دیگران به یادگیری مهارت مذاکره و حل مسئله نیازمندند.
رفتارهای پرخاشگرانه به اشکال مختلف (پرخاشگری کلامی و غیرکلامی)، پرخاشگری انفعالی (طعنه و کنایه زدن، زخم زبان، قهر کردن) و پرخاشگری فعال (فریاد زدن، توهین، کتک زدن و شکستن اشیا) همگی شیوه های ناسالم، مخرب و غیر مؤثری در ابراز خشم به شمار میرود.
پرخاشگری بر اعتبار شخصی فرد در جامعه لطمه میزند و باعث میشود دیگران در مقابل فرد پرخاشگر حالت دفاعی به خود بگیرد و واکنش نامناسبی نشان دهند. مثلاً رابطه خود را با او قطع یا رفتارهای پرخاشگرانه وی را تلافی کنند. افرادی که در دوران ترک اعتیاد پرخاشگر می کنند اطرافیانشان را فراری می دهند و آن ها پس از مدتی متوجه می شوند که اطرافشان خالی شده است و حمایت آن ها را از دست داده اند.
افراد پرخاشگر در پیرامون ما کم نیستند، البته ممکن است خود ما هم یکی از آن ها باشیم! به طور کلی پرخاشگری رفتار ناسالمی است اما در دوران ترک اعتیاد ممکن است عواقب ناگواری برای ما داشته باشد.
یادگیری فنون و مهارت هایی برای چگونگی برقراری ارتباط به شما کمک میکند تا بدون کمترین آسیبی به خود یا دیگری خواسته هایتان را بیان کنید و مانع از این شوید که دیگران حقوق فردی تان را زیر پا بگذارند. در عین حال به دیگران در رابطه با رفتارشان بازخورد دهید.
اما اگر با فردی طرف هستید که بدون توجه پرس و جوی شما درباره علت عصبانیت همچنان با خشونت رفتار می کند، در این صورت باید:
کلینیک روان پزشکی و ترک اعتیاد دی جهت ارائه خدمات تخصصی ترک اعتیاد با امکانات بیمارستانی، آماده پذیرش بیماران می باشد.