از دیگر تأثیرات منفی الکل بر عملکرد سیستم قلبی- عروقی، استخوانها و مفاصل هستند. واضح است که این اثرات در افراد سالمند از شدت بیشتری برخوردار خواهند بود. لازم به ذکر است که افراد در دوران کهنسالی از انواع داروها، برخی با تجویز پزشک و برخی بدون نیاز به نسخه از جمله بسیاری از داروهای گیاهی، استفاده می کنند. هر دو دسته در ترکیب با الکل می توانند عوارض ناخواسته خطرناکی در پی داشته باشند.
ترکیب داروهای ضد حساسیت حاوی آنتی هیستامین با الکل به شدت خواب آور است. مصرف توأمان استامینوفن با الکل میتواند موجب صدمه جدی به کبد شود. به علاوه مصرف همزمان برخی از داروهای ضد افسردگی و ضد اضطراب با مقادیر زیاد الکل میتواند حتی منجر به مرگ شود.
الکل اثرات مصرف آنتی بیوتیک مثل خوابآلودگی، حالت تهوع و استفراغ، سرگیجه، اسهال و غیره را نیز تشدید می نماید. مصرف همزمان برخی از داروهای کاهش دهنده قند خون با الکل می تواند سبب افت قند در خون شود و فرد دچار شوک شده و حتی بیهوش شود.
پس می بایست الگوهایی مناسب برای جوان تر ها باشند. در آخر لازم به ذکر است که برخلاف بسیاری از افراد مسن که روند کهولت را نمودی از پایان یافتگی میدانند افراد سالخوردهای هم هستند که با وجود ابتلا به انواع بیماریهای جسمی بهترین آثار علمی و ادبی خود را در دوران پیری حتی در آخرین روزهای زندگی تهیه و به نسل های بعدی ارائه دادهاند. مثل: گوته، ویکتور هوگو و غیره.
کلینیک روان پزشکی و ترک اعتیاد دی موفق ترین کلینیک شبانه روزی تهران می باشد و با مجهزترین امکانات رفاهی آماده ارائه خدمات درمان اعتیاد به انواع مواد مخدر است.