آقای ۳۵ ساله ای که ۸ سال ترامادول، متادون، شیره تریاک و سیگار مصرف نموده و مواد مخدر زندگی اش را نابود کرده است.
بیمار ابتدا در محل کار توسط همکارش با قرص ترامادول آشنا شده و پس از مصرف اولین ترامادول با توجه به حس سرخوشی و انرژی کاذبی که گرفته به خوردن آن ادامه داده و به مدت ۵ سال ترامادول مصرف نموده و از روزی یک عدد قرص به روزی ده عدد قرص رسیده بود. مصرف ترامادول باعث شده که چندین بار تشنج کند. بیمار می گوید که با مصرف ترامادول در حقیقت می خواسته پشت مشکلات پنهان شود و با مصرف آن بی خیال و سرخوش می شده. بیمار در حین رانندگی تشنج می کند و با آمدن اورژانس و پزشک، همسرشان متوجه اعتیاد ایشان می شود.
همسر بیمار با تحقیق و جست و جو کلینیک روان پزشکی و ترک اعتیاد دی را انتخاب نموده و از بیمار خواستند که بیماری اعتیاد خود را درمان نماید. بیمار به پزشک دیگری مراجعه می کند و درمان ایشان با متادون شروع می شود. متأسفانه نه تنها اعتیادشان به ترامادول درمان نمی شود بلکه بیمار به متادون هم اعتیاد پیدا می کند و مشکلات زندگی بیمار هم روز به روز بیشتر شده و همین امر باعث می شده که بیمار مصرف خود را افزایش دهد. این، همان شروع درگیری های خانوادگی می شود و زندگی شان شروع به پاشیدن کرده و در نهایت با وجود بچه کارشان به طلاق و جدایی می کشد. بعد از آن بیمار به مصرف شیره تریاک روی می آورد و در مدت شش ماه نزدیک به ۱۷ میلیارد تومان بدهی بالا می آورد و بیزینس ایشان با خاک یکسان می شود و بیمار متأسفانه به صورت مکرر دست به خودکشی می زند.
بیمار با علائم اضطراب، بی قراری، مشغولیت ذهنی و بی خوابی و سابقه تشنج به کلینیک ترک اعتیاد دی مراجعه نموده و پس از طی شدن مراحل درمان اکنون در شرایط جسمی و روحی مناسبی قرار دارد. بیمار از این که به خاطر مصرف مواد مخدر زندگی خانوادگی اش را از دست داده ابراز ناراحتی می نماید. او همچنین در پی جبران ضررهای کلان مالی است که به دلیل گرفتاری در دام اعتیاد به مواد مخدر برایش به وجود آمده است. نقطه قوت برای بیمار حمایت و پشتیبانی همه جانبه خانواده از ایشان می باشد.
بیمار از درمان اعتیاد خود در کلینیک روان پزشکی و ترک اعتیاد دی کاملاً راضی است و بیشترین خرسندی که دارد برای درمان اختلالات روانی و مشکلات روحی شان است. ایشان دلیل موفقیت درمانشان را تجربه و علم بالای کادر درمان، مشاوران زبده و صد البته مدیریت و حضور مداوم دکتر بختیاری می داند. بیمار دلیل پیشگیری از لغزش را شرکت در جلسات روان درمانی فردی و گروهی بیان می نماید.