هروئین چیست

هروئین چیست
هروئین به گروه مواد افیونی تعلق دارد که هیجان، اضطراب و خشونت تولید می کند. همچنین خواب آلودگی، ناتوانی در تمرکز، بی حسی، انقباض دائمی مردمک چشم، انقباض دائمی رگ های زیر پوستی، یبوست، حالت تهوع و استفراغ از دیگر آثار مصرف می باشد.

ماده مخدر هروئین

هروئین یک ماده مخدر با قدرت اعتیاد آوری بسیار زیاد است که به اشکال گوناگونی وجود دارد.

هروئین خالص پودری سفید رنگ با مزه ای تند و تلخ است، هروئین البته می تواند رنگ های متغیری داشته باشد از سفید تا قهوه ای تیره و این مسئله به مقدار ناخالصی های موجود در آن بستگی دارد.

نوعی دیگر از هروئین قیر سیاه نامیده می شود، در دسترس بوده و کشنده است. چون چسبناک است و شبیه قیر می ماند به آن قیر سیاه گفته می شود.

روش های مصرف هروئین

روش های مصرف هروئین گوناگون است، تزریقی (داخل وریدی، داخل ماهیچه ای یا زیرپوستی)، می تواند به بینی کشیده شود (استنشاق شود) دود شود یا ممکن است به صورت کپسول خورده شود.

نام هروئین به دلیل قدرت بالایی که دارد، از کلمه هیرو به معنای قهرمان اقتباس شده است. مصرف کنندگان نام های مختلفی برای آن دارند، بیشتر به آن هورس (اسب) یا دوا می گویند.

هروئین یکی از پر مصرف ترین مواد مخدر است و فقط یک دوز از آن می تواند باعث اعتیاد شود. این ماده می تواند سلامت جسمی و روحی را از بین ببرد و تمایل برای مصرف دوز بعدی بسیار قوی است.

عوارض و مشکلات جسمی مصرف هروئین

  • بی خوابی، رخوت، کم اشتهایی یا بی اشتهایی، تنفس نامنظم و یبوست و از دست دادن توان جنسی.
  • استفراغ و احساس بی حالی و سستی.
  • شخص بیشتر و بیشتر به هروئین وابسته می شود و بیشتر و بیشتر می طلبد و قیمت آن هم روز به روز افزایش می یابد.
  • فرد هروئینی شغل خود را از دست می دهد و تمام پول خود را برای خرید هروئین صرف می کند، خانواده و فامیل او را ترد می کنند و او سلامتی خود را از دست می دهد. 

هروئین چیست

عوارض و مشکلات روحی و روانی مصرف هروئین

  • به خاطر از بین رفتن زندگی و آینده، فرد مصرف کننده، دچار مشکلات روحی و روانی شدید می شود.
  • بروز رفتارهای خشونت آمیز، بی نظمی یا بروز رفتارهای پارانوئیدی.
  • در بسیاری از مصرف کنندگان، چون مخفیانه مواد مخدر مصرف می کنند نگرانی های بسیار به وجود می آید. آن ها ممکن است فراموش کنند چه کارهایی باید انجام دهند.
  • بعد از مدتی، هیچ کدام از ارزش های اخلاقی برای آن ها معنایی ندارد.
  • مصرف کنندگان می توانند هزاران تومان از درآمد خود را هر هفته صرف خرید هروئین کنند و یا هر کاری برای به دست آوردن پول انجام دهند.
  • بسیاری از آن ها به انجام جرم های مختلف، پستی، رذالت و یا خرید و فروش مواد مخدر دست می زنند. برای بسیاری از معتادان به هروئین ترک کردن بسیار سخت است. فقط از هر ده نفر یک نفر موفق به ترک هروئین می شود.

واکنش والدین نسبت به اعتیاد فرزندان

خانواده ها بعد از اطلاع از موضوع، معمولاً در مرحله اول انکار می کنند و یا به نوعی دوست ندارند آن چه که دیده یا شنیده اند حقیقت داشته باشد. والدین، گذشته را بررسی می کنند و به دنبال دلیل و مقصر می گردند، آن ها تا مدت ها گیج هستند و در نهایت به دنبال راه حل برای ترک اعتیاد می گردند.

واقعیت این است که هیچ کدام از ما در برابر تهدید مواد مخدر ایمن نیستیم، مواد مخدر زندگی ها را نابود می کند. خانواده ها را از هم می پاشد و بیمار را در شرایط دشواری قرار می دهد. اگر ما فقط بدانیم که چه باید بکنیم و اصلاً چه باید بدانیم، می توانیم جلوی خطرات بعدی را بگیریم.

اوردوز یا مصرف بیش از اندازه هروئین

برای بسیاری از خانواده ها دیگر آینده ای وجود ندارد. آن ها در جنگ با مواد مخدر باخته اند زیرا فرزندشان اسیر شده است. به هر دلیلی که فکر کنید، بچه ها باید درباره این خطر بیشتر آگاهی پیدا کنند، قبل از این که تعداد بیشتری از آن ها در اثر اعتیاد و اوردوز آسیب ببینند باید آن ها را مطلع کرد.

نتیجتاً، می دانیم که خطرات بسیاری در سر راه مبارزه با مواد مخدر وجود دارد و خطرات بیشتری در جامعه هست.

وقتی فرزندمان بزرگ می شود ما می دانیم که باید اطلاعات بیشتری در مورد مواد مخدر کسب کند و هر چه بیشتر خودمان و فرزندمان بدانیم و بداند، باز هم کم است. ما باید فرزندمان را آگاه کنیم تا این که او هیچ وقت گرفتار این بلا نشود.

هروئین چیست

تأثیرات هروئین بر بدن

تا کنون جنازه افراد مشهور زیادی در حالی که در اثر مصرف بیش از حد هروئین فوت نموده اند پیدا شده است. در بین مصرف کنندگان مواد مخدر، گرایش و علاقه به مصرف هروئین موج می زند و مرگ های زیادی به همین علت روی داده است.

هر روز نوجوان و جوانان زیادی در اثر مصرف بیش از اندازه (اوردوز) هروئین جان خود را از دست می دهند. در هر لحظه از زندگی، در قدم به قدم آن، مواد مخدر در کمین است. اصلاً  فکر نکنید که شما ایمن هستید.

تأثیرات کوتاه مدت مصرف هروئین: اسهال، انقباض عضلات، عفونت، کاهش ضربان قلب و تنفس، افزایش درجه حرارت بدن، فشار خون و بی خوابی است.

تأثیرات بلند مدت مصرف هروئین: کما، فساد عضلات، عفونت مزمن، اعتیاد جسمی و روحی، تنفس غیر عادی، ضربان نامنظم قلب، مشکلات معده، یبوست، کندی زبان و مغز است.

تأثیر هروئین بر روی نوزادان (در شکم مادر): تحریک پذیری بالا، لرزش، مشکلات عصبی، سفتی دست و پا و دیر متولد شدن نوزاد است.

حقایقی درباره هروئین

دسته بندی: مواد افیونی.

شکل: سفید یا به صورت کریستال های خرد شده یا پودر یا مایع.

طریقه مصرف: تزریق به داخل ورید، تزریق زیر پوست، به بینی کشیدن، دود کردن، به صورت کپسول قورت دادن. 

وسایل مورد نیاز برای مصرف هروئین: کاغذ لوله شده، قاشق برای جوشاندن هروئین، فندک اتمی یا کبریت یا یک مدل اجاق گاز کوچک، پنبه، شریان بند، سرنگ، فویل یا زرورق، سوزن و میله فلزی که به دلیل حرارت دیدن انتهای آن سیاه شده باشد، قطره چکان، لوله یا بطری شیشه ای یا پلاستیکی. 

حال مصرف کنندگان بعد از مصرف هروئین: تهوع، نداشتن درد، احساس گرما، به رویا رفتن و به اصطلاح شنگول شدن است.

ظاهر مصرف کنندگان هروئین: پوست خشک و شکاف بر روی ورید دست، سوخته شدن انگشتان، سوراخ شدن و تورم گردن، صورت و سینه، منقبض شدن مردمک چشم، آبریزش چشم، کرختی، افتادگی پلک چشم.

اثرات بعدی مصرف هروئین: افسردگی، ناتوانی در خوابیدن، تمایل به مصرف بیشتر، نگرانی.

ترکیب هروئین با سایر مواد مخدر: با کوکائین (دینامیت)، با آمفتامیتن (بمب)، با ماری جوانا (بمب اتمی)

قیمت هروئین بستگی به میزان خلوص، کیفیت، این که از کجا آمده و مارک آن دارد.